Tervezzük meg a tortátokat!

Konzultáció

Budapest szívében, az elegáns Újlipótvárosban található tortaszalonomba szeretettel várom azokat a jegyespárokat, akik életük nagy napján egy róluk szóló, hozzájuk és az esküvőjük stílusához teljesen passzoló, prémium minőségű, egyedi tortakölteményt szeretnének felvágni. Célom, hogy ez az alkalmi torta amellett, hogy finom és impozáns külsejű, meséljen is az ünnepeltekről. Vendégeimnek csupán az álmaikat kell hozniuk, én pedig a minőséget, a tudásomat és a tapasztalataimat biztosítom, így lesz a menyasszonyi torta a nap fénypontja.

A 45 perces kóstolóval egybekötött konzultáción lehetőség nyílik 13 féle torta megkóstolására (3 csokoládés, 2 vaníliás, 1 karamellás és 7-féle gyümölcsös torta)

A kóstoló ára 5 000 Ft 2 fő részére, melyet rendelés esetén a menyasszonyi torta árából levonunk.

Bejelentkezés a konzultációra kizárólag telefonon: +36305523317

A tortakóstolóval egybekötött konzultáció után személyre szabott ajánlatot küldök. A torták ára a választott ízektől, a kért díszítés munkaidőigényétől és anyagfelhasználásától függ.

 Ízek kiválasztása

A 2022-es esküvői szezonban az alábbi ízekből lehet választani az esküvői tortákhoz. A kóstoláson mindegyik íz kipróbálására van lehetőség.

Standard ízek: párizsikrémes csokoládétorta, Eszterházy torta, vaníliatorta, epertorta, citromtorta

Különleges ízek: marcipános csokoládétorta, levendulás étcsokoládétorta, levendulás vaníliatorta, bazsalikomos epertorta, mentás málnatorta, meggytorta, sós karamell, bazsalikomos citromtorta

Kísérőtortának rendelhető „mentes” torták 10, 14, 16, 20 szeletes nagyságban

 

MEGNÉZEM A KÍSÉRŐTORTÁKAT

 

Az összes tortánk kizárólag természetes, gondosan válogatott alapanyagokból készül, nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot.

Szállítás

Az esküvői tortákat és az egyéb édes és sós falatokat az esküvő napján szállítjuk ki, hűtőautóval, az egész ország területére.

Egyéni szállításra nincs lehetőség, mert a hűtőlánc megszakításából adódó minőségi károkért és egészségügyi következményekért nem vállalunk felelősséget.

A szállítás költsége a helyszín távolságától függ.