Rólam

Történetem

Kislányként sokan álmodtunk arról, hogy kastélyban lakunk, szebbnél szebb ruhákat hordva úgy élünk, mint a hercegnők. Ennek az álomnak egy része számomra valóság volt…

Kiskoromban boldog délutánokat töltöttem Németországban keresztanyukám mellett, aki sikeres divattervező volt. A színes anyagminták, a csillogó gyöngyök, gombok és színpompás divatlapok között játszva már gyerekként megismerhettem a különleges textíliák, színek és formák izgalmas harmóniáját.

Ám már akkor arra gondoltam, hogy bár csodásak ezek a ruhák, de vajon milyen ízű is lehetne az a habos ruha? Vagy az a gyönyörűen kidolgozott csipkeberakás finom vaníliaillatú-e vagy fehércsokoládé?

Valahol itt kezdődhetett… A különleges mintákkal díszített anyagok és a letisztult formák hatására olyan kifinomult ízlésem alakult ki, melynek sokat köszönhetek ma is. Ezek az elemek térnek vissza a tortáimban azokkal az ízekkel, amelyekre kislányként vágytam.

Így lett teljes a kép. Tortakölteményeimben a „külső” és a „belső” tökéletes harmóniában van. Ugyanilyen fontosnak tartom, hogy megismerjem a jegyespárt, hogy személyiségükhöz illő, az esküvőjük stílusához passzoló egyedi tortát alkossak nekik.

A Tortaszalon

A Tortaszalon 2013 nyarán nyitotta meg kapuit a jegyespárok előtt, a La Mimosa cukrászda kis alkotóműhelyeként. Egyedi esküvői tortákat és desszerteket, saját kreációs köszönőajándékokat és különleges házassági évfordulós tortákat készítünk.

Ez a tortaszalon kislánykori álmom beteljesülése, ahol megrendelőim álmának megvalósításával egy varázslatos feladatnak teszek eleget nap mint nap.

Fenntartható vendéglátóhelyként működünk és minden termékünket ennek megfelelő követelmények szerint készítjük.