Még több süti az esküvőre!

meg-welcome

Welcome falatok

A vendégfogadásra az alábbi sós aprósüteményeket kínáljuk, melyeket a kiszállítás előtt frissen sütünk, hogy még langyosan érkezzenek a helyszínre.

Ajánlott mennyiség a vendégfogadásra: 10 dkg/fő (ez kb. 3-4 db pogácsát jelent)

 

MEGNÉZEM

meg-edes apro

Wedding selection édes aprósütemények

A wedding selection édes aprósütemény kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a vacsora utáni kávé mellé is tökéletes választás legyen, és a desszertasztalra kitéve is megőrzik frissességüket, egész este csemegézhetnek belőle a vendégek.

 

MEGNÉZEM

© SERES photography | Seres Zsolt fotós

Pohárkrémek

Nyári esküvőkre tökéletes választás a vacsora után egy habkönnyű pohárdesszert.

 

MEGNÉZEM

meg-desszert

Desszertasztalok

Az esküvőkön a menyasszonyi torták mellett egyre nagyobb rivaldafényt kapnak a desszertasztalok is, melyre cupcake-ek, muffinok, pohárkrémek, cake-popok, macaronok, aprósütemények kerülhetnek. A desszertasztalok előnye a széles ízválaszték és a dekoratív megjelenés, illetve a kisebb méretű finomságok könnyebb szervírozása.

meg-koszono

Köszönőajándékok

Szép gesztus az ifjú pártól, amikor a vendégek távozásakor egy jelképes kis ajándékkal köszöni meg a részvételt, a vendégek pedig másnap örömmel fogják kinyitni és elfogyasztani a díszdobozba rejtett finomságokat.

  • Wedding selection édes aprósütemény doboz (4 fő részére)

Vegyes aprósütemény díszdobozban, arany, ezüst vagy fehér színben.

Ár: 3 000 Ft/doboz

  • Kézműves bonbonok dombornyomott díszdobozban (2 db/doboz)

Szív alakú, különböző ízű fehér-, ét-, tejcsokoládés  bonbonok díszdobozban (az üzletben válaszható).

Ár: 990 Ft/doboz

meg-szulinap

Szülinapi torták az esküvői torta mellé

Előfordul, hogy az esküvőn egy közeli rokon vagy barát születésnapjáról, egy házassági évfordulóról vagy egyéb neves alkalomról is szeretne megemlékezni a jegyespár. A menyasszonyi torták mellé olyan személyre szabott dísztortákat is kínálunk, melyek díszítése összehangolható az esküvő stílusával.

meg-parfe

Parfétorta

A meleg időszakban tartott esküvőkre egy hűsítő, könnyed parfétorta tökéletes választás akár a nehéz éjféli menü után, akár kiegészítő desszertként a menyasszonyi torta mellé. A természetes összetevőkből és prémium alapanyagokból készült fagyitortáink ízeit a jegyespár tetszőlegesen válogathatja össze, hogy biztosan minden vendég megtalálja majd a kedvenceit.

Ár: 4 700 Ft/kg

 

MEGNÉZEM