Még több süti az esküvőre!

meg-welcome

Welcome falatok

A vendégfogadásra az alábbi sós aprósüteményeket kínáljuk, melyeket a kiszállítás előtt frissen sütünk, hogy még langyosan érkezzenek a helyszínre.

Ajánlott mennyiség a vendégfogadásra: 10 dkg/fő (ez kb. 3-4 db pogácsát jelent)

 

MEGNÉZEM

meg-edes apro

Wedding selection édes aprósütemények

A wedding selection édes aprósütemény kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a vacsora utáni kávé mellé is tökéletes választás legyen, és a desszertasztalra kitéve is megőrzik frissességüket, egész este csemegézhetnek belőle a vendégek.

 

MEGNÉZEM

© SERES photography | Seres Zsolt fotós

Pohárkrémek

Nyári esküvőkre tökéletes választás a vacsora után egy habkönnyű pohárdesszert.

 

MEGNÉZEM

meg-desszert

Desszertasztalok

Az esküvőkön a menyasszonyi torták mellett egyre nagyobb rivaldafényt kapnak a desszertasztalok is, melyre cupcake-ek, muffinok, pohárkrémek, cake-popok, macaronok, aprósütemények kerülhetnek. A desszertasztalok előnye a széles ízválaszték és a dekoratív megjelenés, illetve a kisebb méretű finomságok könnyebb szervírozása.

meg-koszono

Köszönőajándékok

Szép gesztus az ifjú pártól, amikor a vendégek távozásakor egy jelképes kis ajándékkal köszöni meg a részvételt, a vendégek pedig másnap örömmel fogják kinyitni és elfogyasztani a díszdobozba rejtett finomságokat.

 

MEGNÉZEM

meg-szulinap

Szülinapi torták az esküvői torta mellé

Előfordul, hogy az esküvőn egy közeli rokon vagy barát születésnapjáról, egy házassági évfordulóról vagy egyéb neves alkalomról is szeretne megemlékezni a jegyespár. A menyasszonyi torták mellé olyan személyre szabott dísztortákat is kínálunk, melyek díszítése összehangolható az esküvő stílusával.

 

MEGNÉZEM

meg-parfe

Parfétorta

A meleg időszakban tartott esküvőkre egy hűsítő, könnyed parfétorta tökéletes választás akár a nehéz éjféli menü után, akár kiegészítő desszertként a menyasszonyi torta mellé. A természetes összetevőkből és prémium alapanyagokból készült fagyitortáink ízeit a jegyespár tetszőlegesen válogathatja össze, hogy biztosan minden vendég megtalálja majd a kedvenceit.

Ár: 5 300 Ft/kg

 

MEGNÉZEM

Vegán rafaellotorta_web

Mentes kísérőtorták

A legtöbb esküvőn felmerül az igény, miszerint az ételintoleranciával élő vagy diétát követő vendégek részére is szeretne az ifjú pár édességgel kedveskedni. Mi hatféle „mentes” tortát kínálunk, melyet legtöbbször kísérőtortaként készítünk el a menyasszonyi torta mellé.

 

MEGNÉZEM